Nice to know

Check elpriserne og spar penge

I ved måske allerede at elpriserne går op og ned, men mange tror at elprisen altid er dyr om dagen og billig om natten. Desværre er det ikke så let. Priserne går op og ned over hele døgnet og ikke nødvendigvis i et logisk forløb.

Der kan faktisk være mange penge at spare ved at følge elpriserne og så sætte vask og opvask over på de tidspunker det er billigst.

De er selvfølgelig ikke interessant hvis du har en fast pris aftale på el. men har du en timepris så kan
Du kan følge elpriserne her
(Hvis du ikke er kunde hos SEAS kan du ikke regne med prisen i kroner og ører, men spotprisen følger samme udvikling, så du kan uanset hvor du får din el fra regne med hvornår den strømmen er dyr og hvornår den er billig)

Hvis du virkelig vi “nørde” så kan du hente en app der hedder “Mit Elforbrug” den koster så vidt jeg husker 19 kr. om året. Den kan så ikke kun vise hvad spotprisen er på el pr. time, men også dit forbrug af el pr. time/dag/år.

Der er mange udbydere af el, personligt (Torben og Bettina) bruger vi Elforbundet, som er en medlemsforening som forhandler billige el aftaler hjem. Medlemskabet er gratis og der er ingen binding til det elselskab man indgår aftale med.

I kan læse om elforbundet her ELFORBUNDET.DK Sammen presser vi prisen på el