Generel infomation, Information fra bestyrelsen

Fin tilslutning til arbejdsdagen

18 friske beboere var mødt op på den Røde Plads klar til at gå igang. Hvis nogen undrer sig over, hvorfor der kun er 17 på billedet, så er det fordi fotografen Nina ikke selv kom med på billedet. 

Selv om vi kun havde planlagt med at være effektive fra 9.30 til 12.00, så var der flere der slet ikke kunnne holde op med at arbejde. De sidste sluttede af ved 15 tiden, så der blev arbejdet godt igennem.

Hækken ved fællesområdet mellem nr. 11 og 13 er blevet klippet ind. Højden kræver noget kraftigere værktøj end vi lige havde med, så det må vi vente med til foråret, men nu ser den da rigtig pæn ud.

Legepladsholdet (Søren, Kenneth, Mogens og Tonny) syntes lige de var nødt til at blive helt færdige før de gik hjem. Alle de farlige rådne plader skulle fjernes og erstattes med nye. De nye plader skulle lige skæres til og males. De skulle faktisk males to gange, så jeg var lige forbi legepladsen søndag med en pensel.

Kanterne langs vejen skulle også have en tur, og det træ der sidste år blev fældet på Tingstedet havde ikke helt forstået at det var uønsket. Det var igang med at etablere sig op gennem fliserne, men det fik Henning styr på. Vi må nok forvente at det også i fremtiden vil forsøge sig med flere skud.

Oprydning og kørsel til genbrugspladsen var et større og mere tidskrævende stykke arbejde. Mariann og Tummas knoklede på til ud på eftermiddagen med at samle bunker og fylde i trailer (venligt udlånt af Erik). Sidste trailer var tømt klokken 15, så det blev en lang  dag. Heldigvis var der både godt vejr og godt selskab.

Stor tak til alle der deltog.  Vi håber at se endnu flere til foråret, når der er arbejdsdag igen.