Generel infomation, Information fra bestyrelsen

Godt sikkert nytår 21/22

Nu nærmer årets sidste dag sig.
I håb om at nytårs aften forløber sikkert og ikke mindst så fredeligt som muligt, ridser jeg lige reglerne for affyring af fyrværkeri op. 
Når man bor på landet som vi gør, er der nogle særlige områder af fyrværkeriloven vi skal være opmærksomme på. Det drejer sig især om at holde afstand til landbrugsbygninger og dyr. Loven siger at man skal holde en afstand på minimum 100 meter til landbrugsbygninger med let antændelig tag og landbrug med dyr.
Link til fyrværkeriloven og sikringsstyrelsen.

På Vestagergaard er der dyr i staldene. Det betyder at der er nogen områder på Peter Appels Vej hvor der ikke må affyres fyrværkeri. Det gælder f.eks. hele området omkring legepladsen og vendepladsen ved nummer 8 og 10 og hele den “røde plads” ud for nummer 33 og 35

For at gøre det lidt nemmere er herunder et billede af vores område med en stor rød cirkel der er 200m i diameter.
Indenfor den røde cirkel er det altså ulovligt at affyre fyrværkeri. Du må heller ikke fyre fyrværkeri af i din private have, hvis den er indenfor det markerede område.

Hvis du vil skyde 2022 ind skal du altså holde dig til søen, bageste græsplæne ved den røde plads, tingstedet, græsplænen ud for nr. 44-50 eller ved volden ud mod Hesselvej.

Med ønsket om et fredeligt og mere normalt 2022

Bestyrelsen.
PS. husk at rydde lige så fint op som I plejer 😉

Husorden