Generel infomation, Information fra bestyrelsen

Nye funktioner på hjemmesiden

Der har været bedt om mulighed for at se og ikke mindst downloade dokumenter direkte fra hjemmesiden. På grund af lovginingen omkring GDPR så er det ikke alt der uden videre kan lægges på hjemmesiden, men hvis vi sikrer os at referater fra bestyrelsemøder og generalforsamlinger er fri for persondata, så vil vi kunne lægge dem op, så der forsøger vi os med.

Der er derfor kommet et ny menupunkt under “Praktisk info”.
Hvis du klikker på “Hent dokumenter” vil i få mulighed for at hente mødereferater fra og med seneste generalforsamling og til “nu”. Det er tanken, at der vil ligge den aktuelle årgang tilgængelig for download.
Øvrige dokumenter er det selvfølgelig stadig muligt at få, men de skal bestilles under menupunktet “Bestil dokumenter” som også ligger under “Praktisk Info”

En anden praktisk nyhed, som er på vej, er at man vil kunne se “kommende begivenheder” på forsiden, øverst i højre side.
Der har vi tænk at lægge datoer for hvornår bestyrelsen holder møder hvornår der er arbejdsdag, generalforsamlinger og andre ting vi tænker kunne være interessant.